Zwitserland: privatiseer jouw hotel

Bijgewerkt op: 22 sep 2020Het is een feit dat we de laatste maanden in speciale tijden leven en het wordt duidelijk dat die ongewone situatie nog lang niet ten einde is. Dus… Voor ongewone tijden, gaat Zwitserland op zoek naar ongewone en originele oplossingen!

Om positief om te gaan met de beperkingen die ons overal opgelegd worden, stellen wij u voor: creëer je eigen event bubbel! Of met andere woorden neem gewoon een hele venue over en geef je deelnemers een veilige omgeving om hun ding te doen.

Een overzicht van enkele mogelijkheden:

Andermatt : voor grote evenementen (meer dan 100 personen) zijn hotel Chedi Andermatt en Radisson Blu enkele van de mogelijkheden die een exclusieve private sfeer zullen creëren voor uw gasten.

Crans-Montana: een plek die vertrouwd is voor vele Belgen en ideaal voor het organiseren van evenementen voor een gemiddelde van 50 personen. Hotels zoals het Crans Ambassador, het Chetzeron, het hôtel de l’Etrier , het Crans Hotel & Spa of het Ultima Crans Montana stellen uitzonderlijke condities voor die zeker uw klanten zullen bevallen.

St Moritz: Een droom bestemming zowel uit het verleden die vandaag een lifestyle vertegenwoordigd door velen geambieerd maar dikwijls te hoog gegrepen. Een grote keuze aan hotels zoals het Badrutt’s Palace Hotel, het Carlton hotel of nog het Grand Hotel Kronenhof Pontresina kunnen uw creatieve partners zijn in het realiseren van een droom evenement voor uw gasten.

Voor alle details zoals tarieven, aantallen of data nodigen wij u uit de site https://www.myswitzerland.com/nl-be/interesses/wedding/rent-a-hotel-buy-out/

te consulteren.

Meer informatie over Zwitserland als meetings en incentive bestemming:

Myriam.winnepenninckx@switzerland.com

www.MySwitzerland.com/meetings

Recente blogposts

Alles weergeven