Zwitserland nodigt uit!

Bijgewerkt op: 10 sep 2019Het Switzerland Convention & Incentive Bureau te Brussel kondigt met plezier haar jaarlijkse networking workshop aan op 15 oktober om 18 uur en u bent uitgenodigd!


Deze avond is uitsluitend voorbehouden aan professionele organisatoren van meetings en incentives in het buitenland.


Het Thema – De Toekomst!


Zowel in robotica of artificiële intelligentie, drones, nanotechnologie en biotechnologie, virtuele realiteit of cognitieve wetenschap, is Zwitserland één van de toonaangevende landen ter wereld wat innovatie en cutting-edge technologie betreft. En de MICE industrie geniet mee van deze vooruitgang in technologie, zowel voor organisatoren als suppliers. Alleen maar voordeel voor de gasten!!

In deze digitale wereld is het ondertussen noodzakelijk geworden om een rustpauze in te lassen van de technologie en tijd te maken om onszelf terug te ontdekken alsook de gemeenschap, de natuur en het leven in het algemeen. En dat is precies wat men in overvloed kan vinden in Zwitserland! Als één van de meest milieubewuste landen in de wereld met machtige bergen, donkere ravijnen, diepgroene bossen, schilderachtige meren, sprankelende watervallen en rustige alpenweiden, is Zwitserland de ideale bestemming voor teams om kwaliteitsvol met elkaar om te gaan, een stap terug te zetten om dichter te komen en te ontspannen om zo beter op elkaar afgesteld te zijn.


Keynote Spreker – Tom Meyers


De keynote spreker en entertainer van de avond is Tom Meyers, een osteopaat met meer dan 15 jaar ervaring in werken met mensen die lijden aan psychosociale stress en techno-stress. Dit heeft hem ertoe aangezet een vernieuwende body-mind en educatieve Reset Approach te ontwikkelen. Gedurende zijn uiteenzetting zal Tom de focus leggen op de uitdagingen die nieuwe technologieën zoals AI, AR, VR, robotics, IoT en ruimte toerisme betekenen voor het lichaam, het verstand en de ziel. Via zijn Futurize Yourself concept, brengt hij relevante en doelgerichte inzichten over de toekomst van de mens.


Bluepoint – Technologie & MICE


U kunt uw ideeën mee laten groeien in de creatieve sfeer van de Tech.Lounge

of Bluepoint, A. Reyerslaan, 80 in Brussel, met een aantal technologische snufjes om uit te testen. Parking ter plaatse.


Het Programma


De avond vangt aan met de 13 Zwitserse partners die hun kwaliteitsvolle bestemmingen en venues voor meetings of incentives voorstellen, alsook een aantal originele en motiverende activiteiten.


Tijdens het walking dinner zal Tom Meyers zijn “Futurize Yourself “ concept toelichten en focussen op de technologische uitdagingen die ons te wachten staan en de rol die Zwitserland in dit proces kan spelen.


NIEUW: indien u enkel ’s middags tijd heeft kan er ook een verkorte versie – speed-date versie - met lichte lunch georganiseerd worden tussen 12 en 14 uur.


Wenst u meer te weten en een voorsmaak te hebben, klik dan op deze link voor onze video.


Wij kijken er naar uit uw registratie via deze link te krijgen.

Voor alle verdere informatie, contacteer myriam.winnepenninckx@switzerland.com of MySwitzerland.com/Meetings

Recente blogposts

Alles weergeven