Uitblinken als assistant?

Bijgewerkt: 7 feb 2020

Deze skills zijn onmisbaarBen jij (management) assistant? Dan ben je zeker en vast een kei in multi-tasken, organiseren en plannen in steeds sneller evoluerende projecten. Welke vaardigheden moet je nog meer in huis hebben om future-proof te zijn en het verschil te maken in jouw organisatie?


1. Word ’digital savvy’

De digitale transformatie zet zich razendsnel door in alle organisaties. Allerlei (gratis) tools en software vinden hun weg naar de werkvloer. Een belangrijke competentie van elke assistent is dat je de software en tools door en door kent. Wie ‘digital savvy’ is, heeft vandaag een stapje voor. Tools en software laten je zoveel mogelijk taken overnemen die te automatiseren zijn; in de taken die overblijven, kan je dan helemaal het verschil maken.


2. Lees, onthoud en verwerk informatie aan een sneltempo

De hoeveelheid informatie die je dagelijks te verwerken krijgt, is gigantisch. Je wordt overladen met prikkels en hebt het gevoel steeds tijd tekort te hebben. Het is de kunst om het overzicht te houden in de chaos aan informatie. Een future proof assistant kan zeer snel en efficiënt belangrijke van onbelangrijke informatie onderscheiden en krijgt zo grip op de informatie-overload.

Lees de andere tips

Recente blogposts

Alles weergeven
facebook-group-logo.png
Herentalsesteenweg 44
2275 Poederlee
BE 0806.062.377
Get social with us!
  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey
Feedback, vragen?

 

+32 476 63 27 83
info@assistantclub.be

​​​

© 2019 On Target