Secretaresse Joke Berghmans: "We helpen elkaar waar we kunnen"Joke Berghmans werkt normaal op het secretariaat van neurologie, maar nu ook op hematologie en oncologie. Alle secretariaten in het ziekenhuis werken door de coronacrisis nog maar met de helft van het personeel. Dat was even wennen voor Joke.


“Als secretaresse moet ik nu permanentie doen voor meerdere secretariaten. Concreet betekent dat oproepen aannemen van drie verschillende toestellen met elk hun eigen specialisme, dus ook aangepaste begroeting. Dat vergt focus! Ik moet mails beantwoorden en verwerken van twee mailboxen en nu ook werken voor artsen van wie ik de werkwijze compleet niet ken. Gelukkig is er een handleiding!”


Steun van collega’s

Joke kan rekenen op de steun van haar collega’s. “De coronacrisis heeft bij ons team zeker voor een hechtere band gezorgd. We trekken allemaal aan hetzelfde zeel. We helpen elkaar waar we kunnen om de efficiënte werking van de secretariaten én de goede service naar onze patiënten toe te blijven garanderen.  Ik vind het ook hartverwarmend hoe we elkaar via onze WhatsApp-groep aanmoedigen en steunen!”

Onze secretariaatsmedewerkers zijn belangrijke krachten in het reilen en zeilen van Ziekenhuis Geel. Zij zorgen dat patiënten afspraken kunnen maken bij artsen en medische diensten, staan je te woord aan de telefoon en beantwoorden jouw e-mails. Deze dagen zijn ze heel druk in de weer om uitgestelde afspraken terug in te plannen, hun telefoons staan roodgloeiend!


Lees verder

Recente blogposts

Alles weergeven