Management Assistant Studiedag van 15 juni 2021 – in woord en beeld

Wat een jaar 2020 hebben we achter de rug! Disruptief, flexibel, nieuw normaal… Termen waarmee we te pas en te onpas werden bestookt. We zijn van het kastje naar de muur gestuurd en we hebben geleerd om verandering te aanvaarden als onvermijdelijk.Hoog tijd dus om daar even bij stil te staan tijdens de Management Assistant Studiedag. Op 15 juni tekenden maar liefst 80 management assistants present voor de 19e editie van het congres.


En voor het eerst volgden een 50-tal assistants onze dag mee vanop afstand. Wij brachten via een livestream de dag naar hen thuis of hun bureau. En om hen helemaal mee te krijgen in de sfeer, stuurden we elke deelnemer op voorhand per post de exclusieve “Assistant Experience Box”. Zo kon iedereen ook digitaal optimaal genieten van het event, met enkele leuke extraatjes om hun dag compleet te maken. ‘Sit back, relax en geniet’ was dan ook onze leuze.


Zowel klassikaal als digitaal werd onze sprekers en de sfeer goed gesmaakt. De getuigenissen spreken boekdelen:


“Dit was mijn 1ste MA studiedag. Ondanks de online ervaring heb ik deze dag afgesloten met tonnen energie. Stuk voor stuk inspirerende sprekers en een gastvrouw die het geheel op een zeer aangename en naturelle manier heeft ondersteund.”


“De Management Assistant Studiedag is steeds (en zeker nu na een langere periode van bijzondere 'afzondering') een aangename reflectiedag, waar je van gedachten kan wisselen met collega's en waar je inzichten kan hernieuwen.”


“Technisch liep alles perfect voor het online gedeelte. Sterke en inspirerende sprekers met topics die mooi in elkaar overliepen.”


Samen met onze deelnemers hebben wij bij NCOI Learning er ook volop van genoten. Wij staan nu al te popelen voor de editie van 2022.


Wil je er ook graag bij zijn?


Blokkeer dan zeker 22 april 2022 in jouw agenda!


Ontdek hier al onze opleidingen in Secretariaat & Management support