Langs Zwitserse wegen!Sneeuw, sneeuw en meer sneeuw is duidelijk een belangrijk thema bij deze start van het nieuwe jaar! Maar, hoewel Zwitserland DE sneeuw bestemming bij uitstek is, mogen we toch niet vergeten dat ook de sneeuwvrije maanden vele mogelijkheden bieden voor grote en minder grote evenementen.

Deze keer nemen we een kijkje naar bestemmingen met een link naar de auto wereld. Zwitserland biedt een eindeloze reeks geschikte locaties voor gaande van futuristische zalen en Conferentie centra tot charmante hotels en dit alles tegen een achtergrond van Alpen, meren en steden.

Geniet van deze korte reis langs bestemmingen met een auto link!


Davos, de hoogste stad in Europa

Zwitserlands grootste luchthaven, verschillende auto gerelateerde maatschappijen , research centra en verenigingen bevinden zich in de onmiddellijke omgeving van Davos.

Het moderne Congrescentrum is 12.000m² groot en is verdeeld in 3 delen die onafhankelijk van elkaar kunnen gebruikt worden, een grote zaal voor 1.800 deelnemers en nog 34 kleinere zalen. Het Centrum biedt een top infrastructuur aan voor evenementen tot 7.000 deelnemers. Davos is de ideale locatie voor auto gerelateerde events niet alleen door de verschillende interessante toegangswegen (snelwegen, bergwegen) en de rij- en veiligheidstraining mogelijkheden (sneeuw/ijs/zomer) maar ook door de vele testbaan opties in de omgeving. En natuurlijk zijn verschillende F1 piloten er ook thuis!


Pantheon Basel, een droom voor liefhebbers van oldtimers

Midden 2008 opende het grootste Zwitsers Forum voor Vintage auto’s zijn deuren in Basel. Oldtimers staan te koop aangeboden in de ronde hal op het gelijkvloers. Het event platform vindt men in het centrale deel van de Rotunda, een 1.020 m² ruimte voor alle soorten evenementen. In het Pantheon kunnen tot 1.200 personen plaats nemen met banket mogelijkheid in de gezellige Rotunda voor 600 gasten. Er zijn 2 flexibele vergaderzalen met prachtige zicht op de blinkende auto’s, ideaal voor seminaries of training cursussen. Een inspirerende omgeving voor uitzonderlijke evenementen die zeker nog voor lange tijd voer voor conversatie zal leveren.


JungfrauPark – evenementen in uitzonderlijke omgeving

JungfrauPark in Interlaken is zeer zeker een uitzonderlijke venue voor meetings. De exclusieve ‘Glazen Gang’ of het ‘Oriëntaals Paviljoen’ bieden een exclusieve omgeving voor een auto presentatie, een training of een presentatie en dat alles tegen de spectaculaire panoramische achtergrond van de bergen. De enorme parkeerplaats ( 600m lang – 1.000 plaatsen!) voor de hoofdingang is ideaal voor openlucht tentoonstellingen en kan ook als oefenpiste gebruikt worden. De nabijheid van de snelweg verzekert gasten een probleemloze aankomst in JungfrauPark. Plezier, originele activiteiten, top keuken en een wondermooie omgeving, allen ingrediënten die op deze bestemming een onvergetelijk evenement zullen creëren.


Voor meer informatie over Zwitserland, land van congressen, vergaderingen en incentives en bijzondere originele ideeën, staat het Brusselse kantoor steeds ter beschikking om u – zonder extra kost! – te helpen de juiste ideeën te vinden. Contacteer myriam.winnepenninckx@switzerland.com of surf naar http://www.myswitzerland.com/meetings

Recente blogposts

Alles weergeven