Gloednieuwe Meeting & Incentive Guide in een digitaal jasje


Visit Bruges stelt haar gloednieuwe ‘Meeting & Incentive Guide’ voor. De gids is een onmisbaar instrument voor congresorganisatoren, meeting- en eventplanners en iedereen die de stad als uitvalsbasis wil gebruiken voor een teambuilding, incentive of een bijeenkomst met collega’s en professionelen. De gids wordt actief gebruikt in MICE-campagnes in binnen- en buitenland. MICE staat voor: ‘meetings, incentives, conventions, events’.


Burgemeester Dirk De fauw: “Met de nieuwe meeting & incentive guide willen we in Brugge nog nadrukkelijker onze sterke troeven als internationale congresbestemming uitspelen: vergaderen in een UNESCO Werelderfgoedstad, onze economische groeisectoren, het MICE-aanbod, de ondersteunende diensten vanuit het congresbureau. Deze worden aangevuld met referenties van tevreden klanten.”


Schepen van Toerisme Philip Pierins: “In het kader van de vernieuwde MICE-werking werd resoluut gekozen voor een digitale format dat raadpleegbaar is via desktop en mobiel. Op die manier kunnen er regelmatige updates worden voorzien. Zo krijgen klanten en prospecten steeds een actueel overzicht van de mogelijkheden in Brugge. Via video en virtuele rondleidingen worden de troeven van onze stad extra uitgelicht. Hier wordt met het oog op nieuwe updates verder op ingezet.”


Over Visit Bruges Convention Bureau

De nieuwe Meeting en Incentive Guide is een realisatie van het team Business & Events van Visit Bruges. Team Business & Events is de sales afdeling van Visit Bruges. In het kader van haar MICE-activiteiten profileert ze zich onder de naam Visit Bruges Convention Bureau, het officiële meeting- en congresbureau van de Stad Brugge. Visit Bruges Convention Bureau zet Brugge internationaal op de kaart als MICE-bestemming. Organisatoren van vergaderingen, seminaries, congressen en bedrijfsevenementen kunnen er terecht voor kosteloos professioneel advies, ondersteuning voor het vinden van geschikte locaties en het introduceren bij de juiste contacten.

Recente blogposts

Alles weergeven