Digitale visitekaartjes

Bijgewerkt op: 11 mrt. 2019


Weet jij ook niet wat je aan moet met al die visitekaartjes? Wie was dat ook al weer? Waar heb ik hem ontmoet? Hoe zag zij er uit? Zou hij er nog werken? Je zou dat allemaal kunnen opzoeken in Google of LinkedIn, maar er is een veel eenvoudigere methode: Download de Cardmil app op je smartphone en houd al je contactgegevens altijd automatisch up-to-date. Welke gegevens er ook zijn veranderd door een verhuizing, functiewisseling of anders, jouw contacten krijgen deze wijziging automatisch doorgevoerd wanneer je je visitekaartje aanpast. En dat gaat zo in twee richtingen! Je werkt dus direct met de correcte gegevens van al je contacten.

Cardmil is een mobiele app waarmee u gratis digitale visitekaartjes kunt maken met drie ‘kanten’: een voor uw logo, een voor uw contactgegevens en een voor uw bio. Daarin kunt u bv. ook alle info kwijt over de sociale netwerken waarop u actief bent. Uw foto uploaden kan ook.

Visitekaartje uitwisselen met anderen doet u via de centrale blauwe knop. Deze genereert een QR-code die gescand kan worden door andere Cardmil-gebruikers. Aan mensen die deze app nog niet gebruiken kunt u uw visitekaartje versturen via sms. Zij krijgen dan meteen ook een uitnodiging om Cardmil op hun smartphone te installeren. Want alleen dan kan je gegevens uitwisselen.


Recente blogposts

Alles weergeven