Clean & Safe label voor meetings in Zwitserland

In Zwitserland blijft men helemaal niet bij de pakken zitten, het zit niet in onze genen… en dus onderlijnen we nog eens dat in Zwitserland het absoluut mogelijk en toegelaten is om meetings en evenementen te organiseren! Daarom geven we graag een kort overzicht van de vele positieve beschermingsmaatregelen die overal in Zwitserland getroffen worden.

Clean & Safe Label voor meetings in Zwitserland

Laat ons de focus leggen op het GOEDE nieuws: het is absoluut mogelijk meetings en events te organiseren in Zwitserland!! Om de veiligheid van allen op een maximale wijze te garanderen werd het Clean & Safe Label gecreëerd, een label dat door de hele Zwitserse Event sector wordt gevolgd.

Op deze site vindt u de vele manieren waarop het Business Toerisme in Zwitserland zich voorneemt de sector te steunen en vooral de klanten op een veilige en gezonde manier de zo nodige evenementen laten organiseren. Eén algemeen platform waar organisatoren alle informatie kunnen vinden. Op dit uitgebreide platform vindt u ook concrete voorbeelden van de toepassingen van al deze initiatieven voor meetings en evenementen die in de voorbije weken al georganiseerd werden.

De verschillende branches zoals vervoer, hotels, congrescentra stellen zich positief op en hebben uitgebreide veiligheidsmaatregelen opgesteld die hen toelaten het Clean & Safe Label te gebruiken en die voor de klanten een zekere garantie van veiligheid vormen.

Gezien de informatie dagelijks up-to-date wordt gehouden, raden we u aan ons te contacteren voor duidelijke en recente informatie over toegelaten aantallen, bereikbaarheid en extra getroffen maatregelen. Op onze site vinden organisatoren eveneens de laatste informatie over nieuwe openingen en originele ideeën voor programma’s met dat ietsje meer!

Blijf Safe en kies voor de gezonde oplossing voor uw evenementen: Zwitserland!

Switzerland Convention & Incentive Bureau

Myriam Winnepenninckx

E-mail: myriam.winnepenninckx@switzerland.com Website: www.MySwitzerland.com/meetings

Recente blogposts

Alles weergeven