6 must-have apps tijdens het reizen

Bijgewerkt op: 11 mrt 2019

Of je nu voor het werk of je plezier reist, er zijn bepaalde apps die u echt moet nemen, of u nu een Android-apparaat of een iOS-apparaat gebruikt. Hieronder vind je 6 must-have-apps voor reizen en ze zijn allemaal gratis.


1. Google Translate Als u naar het buitenland reist, bevindt u zich mogelijk in een situatie waarin u de lokale taal niet begrijpt. Gelukkig is er Google Translate, waarmee u tekst of spraak kunt invoeren en voor u kunt vertalen. Het kan zelfs een foto of handgeschreven tekst vertalen. Het kan ook het vertaalde woord spreken.

2. XE Currency Je hoeft niet alleen woorden te vertalen als je in het buitenland reist, je zult waarschijnlijk ook valuta's moeten converteren. Dit is de reden waarom XE Currency zo handig is. Het kan tussen twee valuta's in de wereld converteren. 

3. WiFi Map Als u op reis bent, is het niet ongebruikelijk om een WiFi-verbinding nodig te hebben, vooral als u zich buiten het bereik van uw mobiele netwerk bevindt. Daarom heeft u WiFi Map nodig, waarmee u niet alleen openbare hotspots in de buurt kunt zien, maar ook wachtwoorden voor deze hotspots. Hun database heeft meer dan 100.000.000 hotspots over de hele wereld.

4. Tripit Heb je moeite om je reisroutes bij te houden? Dan heb je Tripit nodig. Met Tripit kunt u niet alleen bijhouden wat u hoort te doen en waar u hoort te zijn, maar hoeft u deze informatie niet eens rechtstreeks in te voeren in de app. De app kan je reisroutes importeren uit bevestigingsmails. Het beste van alles is dat je niet eens online hoeft te zijn om het te gebruiken.

5. Triposo Heb je ooit gewild dat je je eigen persoonlijke reisgids zou hebben als je de stad uit bent? Met Triposo kunt u hotels, restaurants, activiteiten, ...ontdekken in meer dan 50.000 locaties over de hele wereld. Het bevat ook kaarten en aanwijzingen, zodat u al deze plaatsen kunt vinden.

6. Sit or Squat Het overkomt zo ongeveer iedereen op een of ander moment tijdens het reizen. Je bevindt je op een onbekende plek en hebt een toilet nodig, maar je weet niet waar je die moet vinden. Gelukkig heeft Charmin - het eerbiedwaardige bedrijf voor toiletpapier - een app genaamd Sit of Squat, waarmee je een toilet kunt vinden, waar je ook bent. Het heeft een database van meer dan 100.000 faciliteiten.

Bron: Traveldailynews

Recente blogposts

Alles weergeven