5 tools voor maximale productiviteit in 2019


Bij het ingaan van het nieuwe jaar, maken we allemaal resoluties om nog effectiever en productiever te zijn. Hier zijn enkele tools die hierbij kunnen helpen. 

1. De app Things is opnieuw ontworpen en bevat nieuwe functies naast de eenvoudige takenlijst. Nu kunnen meer details en tags worden toegevoegd om de lijsten doorzoekbaar te maken. Er is ook een extra functie om korte en lange termijn doelen te stellen. Grotere projecten kunnen worden opgesplitst in rubrieken. 

2. Evernote is een veelzijdige app die notities kan opslaan (zowel in audio- als in tekstformaat), foto's ordenen, herinneringen instellen en bijlagen uploaden. Men kan ook verschillende webartikelen bookmarken en ze opslaan om ze later te kunnen lezen.

3. Met IFTTT (If This, Then That) kan je aanpasbare applets maken zonder enige programmeerervaring. Hiermee kan je  verschillende services aan elkaar koppelen. Er zijn nu meer dan 300 kanalen verspreid over een reeks apparaten en services, waaronder sociale netwerken, slimme apparaten, slimme home-systemen en apparaten zoals weerstations, audiosystemen en wearables.  

4. Rescuetime is een geweldige analytische tool die op de achtergrond wordt uitgevoerd en waarmee je het gebruik van verschillende apps en platforms kan monitoren. Je kan doelen instellen om je op het goede spoor te houden en je productiviteit te verbeteren. Onder de premium-functies is er ook een optie om de meest storende sites te blokkeren, maar er is een ongelooflijke reeks functies op de gratis versie. Het nuttigst zijn de gegevens over dagelijkse werkgewoonten, waardoor je kan visualiseren hoe je op verschillende momenten van de dag werkt en de controle hebt over hoe je elke dag productiever kan zijn. 

5. Proofhub is een projectbeheersysteem dat uw projecten, teams op afstand en klanten onder één dak brengt, waardoor u de dingen altijd onder uw uiteindelijke controle kunt houden. Met de centrale software kunt u uw projecten en teams beheren en uitvoeren met verschillende functionaliteiten om alles georganiseerd te houden op één centrale plek in plaats van veel lange e-mailthreads. Het heeft ook de toegevoegde functionaliteit van een Gantt-diagram om doelen en deadlines in te stellen, en een workflowhub om taken van individuen duidelijk toe te wijzen, zodat de manager de algehele voortgang in de gaten kan houden, knelpunten kan identificeren en de flow beter kan beheren.

Bron: Forbes

Recente blogposts

Alles weergeven