NCOI Learning, het grootste opleidingsaanbod in België

 

Hoe hoog leg jij de lat?

 

Bij NCOI Learning maken we het voor alle professionals mogelijk om levenslang te leren. Zo versterken we de positie van mensen op de arbeidsmarkt en voegen we waarde toe aan onze samenleving.

Elk jaar vergroten we de kennis en vaardigheden van meer dan 25000 mensen. Kennis en vaardigheden die ze direct kunnen toepassen in hun job, waardoor niet alleen zij maar ook de bedrijven waarvoor ze werken vooruit worden geholpen.

NCOI Learning is marktleider en neemt een unieke positie in met het grootste en breedste aanbod aan gespecialiseerde opleidingen. We hebben daarvoor het grootste netwerk aan vakspecialisten-docenten opgebouwd. Onze docenten kunnen het niet alleen goed uitleggen maar staan ook met beide benen in de praktijk. Hun lessen zijn inspirerend en motiverend.

 

Onze aanpak is resultaatgericht en pragmatisch: met open opleidingen op diverse locaties en in diverse vormen (trainingen, seminaries, webinars, etc. ) , en in-company trajecten op maat en ritme van uw bedrijf.

Al meer dan dertig jaar helpen we iedereen met gezonde ambitie vooruit in zijn job of zijn bedrijf. Voorheen als Kluwer Opleidingen, sinds 2020 onder de trotse vlag van NCOI Learning!

In België is NCOI NV actief met de merken NCOI Learning, Fiscaal Informatief en M&D Seminars.

Mechelen Motstraat_zonderlogosign.jpg
NCOI Learning_logo_cmyk-positief - Websi
opleidingen.ncoi.be
Klantendienst

+32 15 79 16 30

contact@ncoi.be