Beleef Wakala met het hele gezin !

Zin om nog eens een leuke uitstap te beleven? Ga naar Bellewaerde Park, da’s ‘aaah!’ voor het hele gezin! Je gilt er ‘aaah!’ op de tofste familie-attracties, roept verwonderd ‘aaah!’ bij de exotische dieren en zucht ‘aaah!’ terwijl je ontspant in de prachtige natuur.

Een verrassende teambuilding?

Op zoek naar een originele activiteit voor een teambuilding? Beleef dan een onvergetelijke dag samen in Bellewaerde Park! Samen overkop gaan in de attracties, oog in oog staan met exotische dieren en even tot rust komen in de prachtige natuur. Er is voor elk wat wils! Op het einde van de dag is jullie band ongetwijfeld sterker dan ooit.

Een originele locatie voor een familiedag?

Wil je een onvergetelijke dag organiseren voor je werknemers en hun familie? Bellewaerde Park is alvast een unieke en gevarieerde locatie waar je voor elk wat wils kan aanbieden! Speech van de directeur? Uitgebreid diner voor alle gasten? Alles is mogelijk om er een onvergetelijke personeelsuitstap van te maken!

Of eerder een leuk cadeautje?

Op zoek naar een origineel geschenk om je medewerkers te bedanken voor hun inzet? Kies dan voor Bellewaerde Park tickets en geef een ervaring cadeau! Als bedrijf geniet je van een interessante korting en je doet er je collega’s een groot plezier mee.

Wens je meer informatie? Ons eventteam denkt graag met je mee!

Neem contact met ons op en we helpen je graag verder: business@bellewaerde.be.

BWP_logo_RGB.png
2021_Keyvisual_BWP_Tall_NL_edited.jpg