Welkom in het land van Meetings.

Zwitserland is een land waar, naar lange traditie, mensen bijeenkomen om akkoorden te onderhandelen, kennis uit te wisselen, strategieën te ontwikkelen en waar nieuwe ideeën geboren worden. 

Wij kunnen u, zowel in de stad als in de bergen, enkele van de beste vergaderplekken ter wereld aanbieden waar u kunt genieten van uitzonderlijke faciliteiten met adembenemende vergezichten. 

Wij beschikken over een ploeg toegewijde experten die alle aspecten van de meetingsindustrie onder de knie hebben: doe zeker beroep op ons om u te helpen van uw evenement een groot succes te maken!
Contacteer ons 

Vernieuwing gegarandeerd.

Zwitserland investeert elk jaar in venues waar u kunt genieten van professionele ondersteuning en expertise en een uitstekende verhouding kwaliteit/prijs. De keuze is groot en wij zullen u bijstaan bij het vinden van de beste plek voor uw evenement.

Congrescentra: hoogstaande technologie.
Zowel in de stad als in de bergen bieden kwaliteitsvolle congres centra grote flexibiliteit aan om de ruimte in te delen volgens uw behoeften. Bijvoorbeeld vindt men in het futuristische congres centrum ‘SwissTech’, op de prestigieuze campus EPFL te Lausanne, een plek die tot de verbeelding spreekt, waar men kan vergaderen in een erg geavanceerd research centrum.
Ontdek

Historische hotels: discrete charme.
De top Zwitserse hotels zijn huizen die getuigen zijn van de ‘Belle Epoque’, een periode van nieuwe ideeën en eindeloos optimisme. U vindt er geraffineerde elegantie, buitengewone bediening en alle comfort van het moderne leven.
Geschiedenis alom 

Aan de Top: nieuwe perspectieven.
Vanop de top van de berg bekijkt men de omliggende wereld anders. Kies uit houten hutten, iglo dorpen, een ondergronds fort of andere uitzonderlijke hotels zoals Pilatus-Kulm, op een hoogte van 2132 m,  met zijn ultramodern nieuw congres centrum en spectaculaire uitzichten.
Uitzonderlijke vergezichten

Musea: exclusieve en originele plekken.
In Zwitserland vindt men internationaal bekende musea, sommigen kunnen ook afgehuurd worden. In het Olympisch Museum te Lausanne herleeft men, alsof men erbij was, de memorabele hoogtepunten van de Olympische Spelen met de uitzonderlijke spektakels vol speciale effecten. Een historisch kader met een prachtig panorama over het meer en de bergen.
Onze musea

Deskundigheid centra: vergaderen en leren.
Leer nieuwe bekwaamheden aan in productie centra. Het Centro Dannemann, op de oevers van het Lago Maggiore, biedt in een gerestaureerde sigarenfabriek workshops aan over zeer uiteenlopende onderwerpen zoals chocolade of parfum.
Nieuwe vaardigheden

Voor verdere informatie verwijzen we u naar: www.myswitzerland.com/meetings