Ontdek snel verjaardagen en sterren in Zwitserland!

In het Grand Hotel du Lac te Vevey, rijmt 150ste verjaardag met speciale vergaderarrangementen !

Ter gelegenheid van de 150ste verjaardag, biedt deze Relais & Châteaux in Belle Epoque stijl te Vevey in Zwitserland, een speciaal vergaderarrangement aan voor organisatoren van seminaries.
Laat je niet van de wijs brengen door de hoge leeftijd, het Grand Hôtel du Lac te Vevey is een erg vinnige oude dame die op royale wijze de oevers van het Leman Meer overheerst. Het hotel werd in 2006 helemaal gerenoveerd en is nu een voorbeeld van verfijning en elegantie in een Belle Epoque omgeving, zeer zeker gesmaakt door de goed geïnformeerde reiziger.

Met zijn 50 kamers is het Grand Hôtel du Lac helemaal op punt om vergaderingen of incentives voor kleine groepen te ontvangen in de 6 zalen van het huis. Ook op gastronomisch gebied heeft het hotel mooie dingen aan te bieden met twee restaurants: Les Saisons, een traditioneel en elegant restaurant met één Michelin ster en La Véranda met prachtig zicht op de haven van Vevey.

Ter gelegenheid van dit jubileum, biedt het hotel aan organisatoren een speciaal eendaags vergaderarrangement aan à 150 CHF (130 euro). Inbegrepen in deze som is de huur van de zaal, de koffie breaks en een 3-gangen lunch alsook een activiteit naar keuze:  een kook workshop met de bekroonde chef Thomas Neeser (10 pax maximum), een wijnproeverij van wijnen uit de Lavaux streek in de wijnkelder met de wijn sommelier of een verzorgd aperitief voor alle deelnemers in de bar of op één van de terrassen van het hotel. Deze aanbieding is geldig gedurende het ganse jaar 2018. http://www.hoteldulac-vevey.ch/

Sterren op het menu van uw volgende vergadering in Zwitserland

Zwitserland speelt alle troeven uit om vergaderingen te ontvangen rond een goed gevulde tafel met smaakvolle en creatieve gerechten. Het bewijs, kijk maar eens naar de Michelin Gids voor 2018.
Wist u dat? Zwitserland is het land dat het hoogste aantal restaurants met Michelin ster telt per inwoner ! En het aantal restaurants onderscheiden door de rode gids stijgt nog elk jaar (+ 40% in 10 jaar), een bewijs dat de gastronomie een erg belangrijke plaats bekleedt in de Zwitserse cultuur. Zeker en vast een grote troef bij het onthaal van groepen uit België,. De Belgen zijn toch wel erg verknocht aan de kwaliteit van het eten en dus ook een goed argument om organisatoren te overtuigen en te helpen in hun keuze van een bestemming!

In 2018 telt de editie van de beroemde gids niet minder dan 118 restaurants. Eén van de nieuwelingen is een adres dat grote mogelijkheden biedt voor het onthaal van groepen in het kader van een seminarie. Het gaat hier om Einstein Gourmet, twee Michelin sterren rijk en gelegen in het hotel met dezelfde naam : Hotel Einstein te Sankt Gallen. Twee Duitse chefs zwaaien hier de plak – of de pollepel – en brengen een originele en smaakvolle keuze aan gerechten in een gezellig kader met mooie zichten op de stad. Het hotel beschikt ook over 113 kamers en suites, een geïntegreerd congrescentrum met 15 zalen en een Fitness Park. Zeer zeker de ideale formule voor een verblijf dat werk, wellness en gastronomie verenigt.
https://www.einstein.ch/en/home.html

Voor meer informatie over Zwitserland, land van congressen, vergaderingen en incentives en bijzondere originele ideeën, staat het Brusselse kantoor steeds ter beschikking om u – zonder extra kost ! – te helpen de juiste ideeën te vinden.
Contacteer myriam.winnepenninckx@switzerland.com of surf naar http://www.myswitzerland.com/meetings