Ontdek de mooiste plekken van Wallonië

Wallonië België Toerisme nodigt je uit voor een speeddate met Wallonië

Ben je als organisator of bedrijf regelmatig op zoek naar verrassende vergaderlocaties, unieke activiteiten voor groepen, of verborgen pareltjes voor onvergetelijke lunches of diners? Wellicht hebben de Vlaamse hotspots geen geheimen meer voor je. Maar … ben je ook al eens op ontdekking geweest in Wallonië? 
 
Te druk voor? Dat begrijpen we maar al te goed! Daarom besloten wij het werk voor jou te doen én brengen we Wallonië op 11 december naar … Vlaanderen! Die dag ontdek je de mooiste eventlocaties vlakbij en verzameld op één locatie, in de Ghelamco Arena in Gent. En dit helemaal gratis.
 
Zeventien unieke Waalse locaties informeren en inspireren je over tal van eventmogelijkheden. Tijdens een korte presentatie stellen ze zich aan het publiek voor. Even later beantwoorden ze je concrete vragen graag persoonlijk tijdens een speeddating-sessie tussen de bezoekers en de locaties.
 
Na deze kennismakingsronde trakteren we je graag nog op een hapje en drankje en krijg je de kans om ook met andere deelnemers kennis te maken.
 
We geven 60 partijen de kans om aanwezig te zijn op deze speeddate, snel inschrijven is dus de boodschap!

Meer info over het programma en inschrijven