Ongewoon vergaderen in Zwitserland!

In het jaar dat we de nadruk leggen op de natuur, nemen we u even mee naar enkele buitengewone of ongewone plekken voor uw volgende evenement. Verlaat even de begane paden of wenst u de creativiteit van uw deelnemers wat meer punch te geven, ga dan even met ons op ontdekking naar 8 prachtige evenement ruimten, voor grote en kleinere evenementen en elk met hun eigenheid.

Veel leesplezier en we hopen u binnenkort in Zwitserland te verwelkomen!

1. “MS Schilthorn”
Een drijvend mini-congrescentrum – tot 144 deelnemers! – op het mooie meer van Thun, met adembenemende zichten van het Berner Oberland. Het vaartuig kan geprivatiseerd worden vanaf 30 personen voor een vaart van minimum 2 uur op het meer. Het bedrijf heeft meerdere schepen ter beschikking.

2. Vergaderen op de trein: “Salon de Luxe” of “Salon Liberté”
Vanaf aankomst op de vlieghaven overschakelen op de trein en gelijk een eerste kennismaking vergadering terwijl de trein langs mooie en inspirerende natuur rijdt. “Salon Liberté” is goed voor 25 personen, op “Salons de Luxe” kan je 24 of 32 personen onderbrengen.

3. De inspirerende kapel van het Spenglers Davos Hotel
Het recent gerenoveerde hotel heeft de mooie kapel omgebouwd tot twee prachtige vergaderzalen “Heaven” en “The Chapel”. Hemelse inspiratie is hier zeker een plus, de enorme Spa installaties maken het verblijf af!

4.”Rent a Church” in Basel
Was de kapel u iets te klein, dan gaan we recht voor de kerk, in dit geval de “Offene Kirche Elisabethen” . Deze neogotische kerk met fijne zuilen, grote ramen die veel daglicht doorlaten ligt in het centrum van Basel en kan worden geprivatiseerd; ze kan tot 750 gasten ontvangen voor een cocktail receptie of 250 deelnemers aan een banket. 

5. LernGARAGE – ideeën bijschaven in Zürich
Deze ruimte in Thessoni Classic hotel te Zürich is sober en strak ingericht en kan 16 tot 22 personen ontvangen. Door de ‘industriële’ vibe is het een plek waar men aan ideeën kan gaan schaven en sleutelen en geïnspireerd worden door de ruimte zelf. 

6.  Campus Hotel Hertenstein in Weggis – met voeten in het water
Gelegen in centraal Zwitserland op een uurtje van Zürich vlieghaven, bevindt zich dit hotel waarvan de 12 vergaderzalen allemaal een prachtig en rustgevend zicht hebben op het water, het grote auditorium kan tot 170 deelnemers herbergen.

7.”Zunftstube” in het 25 hours hotel te Zürich West
De “Zunftstube” is een moderne interpretatie van de traditionele gildehuizen van weleer in Zürich. Met zijn vaste boardroom opstelling kan de Zunftstube tot 20 deelnemers ontvangen. Als de zaal niet bezet is kunnen de hotelgasten er terecht als rustige en informele werkplek.

8. “Villa Esprit 3” – Salon Créativité te Genève
Een uitzonderlijke woning met een prachtige tuin die exclusieve ruimtes ter beschikking stelt van organisatoren. Het “Salon Créativité” , ingericht als bibliotheek en met directe toegang tot de tuin (capaciteit max. 25 personen) heeft ons bijzonder gecharmeerd.

Voor meer informatie over Zwitserland, land van meetings & incentives en ongerepte natuur, surfen naar www.MySwitzerland.com
Of stuur een e-mail naar myriam.winnepenninckx@switzerland.com