Deltapark Vitalresort 4* in Zwitserland: de nieuwe referentie voor vergaderingen in het groen die goed zijn voor de gezondheid.

De stress van kaderleden, “ health management”, duurzame ontwikkeling, allemaal actuele onderwerpen die door een nieuw meeting hotel in Zwitserland worden aangepakt.
Hotel Deltapark Vitalresort te Gwatt-Thoune is in soft opening sinds medio-maart 2016 en opende einde mei officieel zijn deuren.

Duurzame ontwikkeling en MVO
Dit nieuwe hotel dat 106 kamers en suites telt, behoort toe aan Hauenstein Invest, een familie holding die ook andere hotels en restaurants in Thoune en omgeving uitbaat. Hun verankering in de streek samen met het gebruik van een maximum aan lokale leveranciers maken deel uit van hun MVO politiek;
Het hotel ligt aan de oever van het meer van Thoune, midden in een 90.000m² park en omgeven door twee natuurreservaten. Zich in het groen herbronnen is hier dus echt een kinderspel. Het kan in minder dan 2 uur bereikt worden uit Zurich en Genève.

Health Management
In onze Westerse beschaving is de gezondheidszorg een belangrijk element geworden. Ook bedrijven zijn er nauw bij betrokken, immers gezonde medewerkers presteren beter!
Dit houdt in:
Genezende slaap: het hotel heeft gekozen voor de top wat bedden betreft en dat is dan ook niet toevallig een Zwitsers én een lokaal bedrijf. Hun belofte: “ slapen als een baby”.
Fitness & Spa op 2000m² met holistische aanpak. Zwembad met zout water en een ander met zoet water, verschillende sauna’s, een Turks bad, massages, enz.. Een programma  bestaande uit verschillende modules op maat gemaakt wordt aangeboden onder het merk “Deltavital” voor individuelen, sportlui , maar ook voor bedrijven.

Stress van managers bestrijden
Het programma Deltavital Health Management voor bedrijven bestaat uit workshops met onderwerpen zoals “Stress Management”, “Eigen bronnen beheren”, “Mentale sterkte”, “Voeding & Ontspanning”.
Een team van experten bestaande uit dokters, coaches, maar ook top atleten, garanderen een gepersonaliseerde aanpak ( in het Duits of Engels, Frans op aanvraag)

Vergaderen in het groen
Tijdens de week bestaat het cliënteel hoofdzakelijk uit deelnemers aan vergaderingen. Zij hebben ruime keuze uit 13 vergaderzalen gaande van de ‘boardroom’ voor 10 deelnemers, tot de grote zaal die tot 300 deelnemers in theaterstijl kan herbergen. Alle zalen bevinden zich op het gelijkvloers, en hebben directe toegang tot het park, sommigen bieden ook zicht op het meer aan.
Wat activiteiten betreft  doet het hotel beroep op een lokale partner, het agentschap Absolut Outdoor & Events (Duitse website) die zich ter plaatse bevinden en die de animatie kunnen verzorgen tijdens een koffiepauze of voor een volledige dag, op of naast het water, in de bergen, in het park, enz..

Voor meer informatie over Zwitserland, land van meetings & incentives, surfen naar  www.myswitzerland.com/meetings